Zwemles

Zwemles ABC – Sportbedrijf Oosterhout

Leren zwemmen is niet alleen veilig, maar ook ontzettend leuk! Zwemles van Sportbedrijf Oosterhout bij De Warande wordt gegeven conform de eisen van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). Deze zwemlesmethode bestaat uit drie Nationale zwemdiploma’s, namelijk: het A-, B- en C-diploma. Na het behalen van zwemdiploma C is je kind een echte ‘vriend van het water’ geworden, hij of zij is dan namelijk in staat om zichzelf goed te redden in zwembaden en bij activiteiten in/op het (buiten)water.

Zwemlestrajecten

Onze zwemlessen duren 45 minuten en vinden plaats op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag en op zaterdagochtend. Om zwemdiploma A tot en met C te behalen, doorlopen de kinderen in totaal 6 trajecten.

We adviseren te starten met de reguliere ABC zwemlessen wanneer je kind ongeveer 5 jaar oud is. Voor jongere kinderen hebben we sinds kort de kleuterzwemles.

Starten op het niveau van het kind

Om de lessen nog beter aan te sluiten op de ontwikkeling van het kind zijn we gestart met Kleuterzwemles. Deze les is voor kinderen vanaf 3,5 jaar die al wel watervrij zijn maar voor de reguliere zwemlessen nog niet over voldoende concentratie en kracht beschikken. Vanuit de Kleuterzwemles kan het kind doorstromen naar de reguliere ABC trajecten. Meer informatie over deze lessen vindt je hier.

Diplomazwemmen

Sportbedrijf Oosterhout organiseert maandelijks diplomazwemmen voor het A-, B- en C- zwemdiploma. Er wordt getoetst volgens de eisen van het NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid)

Leerlingvolgsysteem

De zwemontwikkelingen van je kind kun je online volgen via het leerlingvolgsysteem. Download de Warande app (via Sportcom) voor toegang tot het leerlingvolgsysteem. Via dezelfde app ontvang je een pushbericht bij belangrijk nieuws.

Onze zwemlessen

Naar welke informatie ben je op zoek?

Diploma A

Klik hier voor meer informatie over Diploma A

Diploma B

Klik hier voor meer informatie over Diploma B

Diploma C

Klik hier voor meer informatie over Diploma C

Kleuterzwemles

Klik hier voor meer informatie over kleuterzwemles

Baby-, dreumes- en peuterzwemmen

Klik hier voor meer informatie over baby-, dreumes- en peuterzwemles

Zwem ABC van de NRZ

Klik hier voor meer informatie over de licentie NRZ van Sportbedrijf Oosterhout

Onze cijfers

kinderen haalden hun A diploma in 2020

kinderen haalden hun B diploma in 2020

kinderen haalden hun C diploma in 2020

zwemdiploma's behaald in 2020