Zwemles

Zwemles ABC – Sportbedrijf Oosterhout

De ABC zwemlessen worden verzorgd door het zweminstructeurs uit het team van Sportbedrijf Oosterhout. Sportbedrijf Oosterhout is in het bezit van de licentie Nationale Zwemdiploma’s van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). We worden jaarlijk getoetst op o.a. sociale veiligheid, zicht op vorderingen, lesplannen en examinatoren.

Onze zwemlessen

Onze zwemlessen duren 45 minuten en vinden plaats op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag en op zaterdagochtend. Afhankelijk van jullie voorkeur en de beschikbare plaats wordt de zwemles ingepland. 

Starten met zwemles

We adviseren te starten met de ABC zwemlessen wanneer je kind ongeveer 5 jaar oud is. Schrijf hem/haar op tijd in, de wachtlijst is momenteel 6 tot 8 maanden.

Voor jongere kinderen is er de kleuterzwemles. Deze les is voor kinderen vanaf 3,5 jaar die al wel watervrij zijn maar voor de reguliere zwemlessen nog niet over voldoende concentratie en kracht beschikken. Vanuit de Kleuterzwemles kan het kind doorstromen naar de reguliere ABC trajecten. 

Diplomazwemmen

Sportbedrijf Oosterhout organiseert maandelijks diplomazwemmen voor het A-, B- en C- zwemdiploma. Er wordt getoetst volgens de eisen van het NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid)

Leerlingvolgsysteem

De zwemontwikkelingen van je kind kun je online volgen via het leerlingvolgsysteem. Download de Warande app (via Sportcom) voor toegang tot het leerlingvolgsysteem. Via dezelfde app ontvang je een pushbericht bij belangrijk nieuws.

Onze zwemlessen

Naar welke informatie ben je op zoek?

Diploma A

Klik hier voor meer informatie over Diploma A

Diploma B

Klik hier voor meer informatie over Diploma B

Diploma C

Klik hier voor meer informatie over Diploma C

Kleuterzwemles

Klik hier voor meer informatie over kleuterzwemles

Baby-, dreumes- en peuterzwemmen

Klik hier voor meer informatie over baby-, dreumes- en peuterzwemles

Zwem ABC van de NRZ

Klik hier voor meer informatie over de licentie NRZ van Sportbedrijf Oosterhout

Onze cijfers

kinderen haalden hun A diploma in 2020

kinderen haalden hun B diploma in 2020

kinderen haalden hun C diploma in 2020

zwemdiploma's behaald in 2020