Vier de zomer op De Warande!

De Warande is de plek waar je heerlijk kunt zwemmen, ontspannen, spelen en genieten in een groene en bosrijke omgeving. Het buitenpark heeft volop leuke en uitdagende speeltoestellen voor de kinderen.

Buitenzwembaden

Ons half diepe zwembad beschikt natuurlijk over een waterglijbaan van maar liefst 64 meter lang met daarnaast een bubbelbank en een stroomversnelling. Gaat dit allemaal een beetje te hard? Ga dan lekker spelen en spetteren op het ‘spetter eiland’ in het ondiepe zwembad. Voor de allerkleinsten is er een veilige, omheinde speelomgeving met een peuterbad en een speeltuin.

…maar er is nog veel meer te doen!

Je kunt niet alleen zwemmen bij De Warande maar er zijn rondom het zwembad genoeg andere leuke activiteiten. Vorig seizoen werden de Beleeftuin en de Klimjungle geopend, dit jaar voegen we daar nog eens een klimwand aan toe! Kom met je vriend(inn)en een potje basketballen of voetballen in de voetbal/basketbal kooi en op het panna voetbalveld. Natuurlijk kun je bij Grand Café De Warande terecht voor een lekker drankje, broodje, friet, snack of een ijsje.

Bestel nu jouw zomerabonnement!