Discozwemmen

We zoeken de beste nummers uit en zetten onze discoverlichting aan om jou en al je vrienden een fantastische start van het weekend te geven! Ben je een goede danser/danseres? Doe dan mee met onze danswedstrijd, wie weet win jij dan wel een hele leuke prijs… Beleef een fantastische discoavond!

Let op: vanwege de maatregelen die nu gelden rondom
het coronavirus is het discozwemmen aangepast:

  • Vooraf reserveren en betalen via iDeal is verplicht.
  • Het discozwemmen is toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar met minimaal zwemdiploma A.
  • Voor ouders is het mogelijk tijdens het discozwemmen te wachten in de Brasserie, hiervoor dient wel vooraf gereserveerd te worden. Dit kunt u doen via info@brasseriedewarande.nl. Wanneer u hier niet voor kiest vindt het brengen en halen van de kinderen bij het buitenhek plaats.
  • Speelmaterialen worden in deze fase niet gebruikt.
  • Alle toezichthouders houden 1,5 m afstand, bij EHBO gevallen wordt gebruikgemaakt van een mondkapje.

Op vrijdag 26 juni is er weer discozwemmen bij De Warande, van 19:30 uur tot 21:00 uur. In de agenda hieronder kun je je plaats reserveren:

WINACTIE

Doe mee met onze Instagram winactie en maak kans op 2 vrijkaartjes voor het discozwemmen! Volg ons instagram account @recreatieoorddewarande en post een foto met het thema waterpret. Tag ons hierin en gebruik de hashtag #waterpretwarande. Op maandag 22 juni maken we de winnaars van de vrijkaartjes bekend!