RECREATIEF

Zomerzwemmen

Vier jij ook de zomer bij De Warande?

Vanaf 24 april zijn onze buitenbaden weer geopend. Ons ondiep en middeldiep bad en het 50 meter lang sportbad staan voor je klaar voor een hele dag zwemplezier. Voor de allerkleinsten is er een omheinde speeltuin met een groot, ondiep peuterbad. Trek gekregen van al dat zwemplezier? Dit jaar is er ook op het park een horecapunt, het ‘Warande Paviljoen’ waar je kunt genieten van ijs, snoep, chips en een lekker koel drankje. De Snackhoek is natuurlijk ook dit seizoen weer open voor een lekker frietje en diverse snacks. Op ons buitenpark zijn verder verschillende speeltuinen, sportvelden en een klimjungle te vinden. Bij ons hoef je je niet te vervelen! Vragen over je bezoek aan De Warande? Kijk dan even naar de veelgestelde vragen.

Bestel hier je tickets

  • Bestel je ticket(s) online. Je bent dan goedkoper uit dan wanneer je aan de kassa op De Warande een ticket koopt: je betaalt €6,85 online of €7,75 aan de kassa.
  • Wil je toch liever je kaarten aan de kassa kopen? Let er dan op dat je op drukke dagen alleen kunt pinnen.
  • Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis meezwemmen.

Zomerabonnement

Met een zomerabonnement heb je het hele zomerseizoen onbeperkt toegang tot het buitenpark met diverse zwembaden en het 50m sportbad. Je vindt hier zwembaden met een glijbaan en speeltoestel en er is een peuterbad voor de allerkleinsten. Daarnaast is er op het buitenpark genoeg te beleven met tal van speeltuinen en sportvelden.

Een zomerabonnement is geldig van 24 april t/m 28 september 2023.

Tot en met 23 april kun je je abonnement met korting kopen:

13 jaar en ouder: € 69,65
Kinderen t/m 12 jaar: € 33,55

Vanaf 24 april gelden de reguliere prijzen:

13 jaar en ouder: € 76,30
Kinderen t/m 12 jaar: € 38,70