Wik de Wasbeer

Hallo vriendjes en vriendinnetjes, ik ben Wik de Wasbeer en ik ben de nieuwe mascotte van De Warande. Ik woonde al een tijdje in de bosrijke omgeving van De Warande en keek stiekem altijd door de ramen mee naar jullie zwemlessen.. en wat zijn jullie goede zwemmers!

Omdat ik zelf ook een echte waterrat ben besloot ik tijdens een van de zwemlessen naar binnen te glippen en mee te doen.. zo leer ik nog eens wat bij, dacht ik. Eén van de zwemjuffen zag hoe enthousiast ik werd van de zwemles en het aanmoedigen van mijn zwemlesgenootjes en vroeg mij of ik dat niet altijd wilde komen doen. En nu ben ik hier, de nieuwe mascotte van De Warande en jullie meest trouwe supporter langs het bad!

Wik de Wasbeer

 

 

Ontmoet Wik

Hoe oud is Wik?

Wik is 7 jaar oud!

Wat is Wik's favoriete zwemslag?

De favoriete zwemslag van Wik is de rugcrawl, op deze manier kan hij heerlijk in het zonnetje zijn baantjes zwemmen!

Hoeveel diploma's heeft Wik?

Wik heeft Diploma A, B en C.

Stel jouw vraag aan Wik

Kleurplaten van Wik de Wasbeer