Werkzaamheden 50m bad – sluiting week 48

Het 50 meter sportbad is van maandag 25 tot en met vrijdag 29 november gesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden. Het leidingwerk wordt dan verplaatst en vervangen.

Met deze aanpassingen kunnen we de komende jaren weer vooruit. We plannen in deze week ook meteen ander noodzakelijk onderhoud, waaronder een grondige schoonmaak van de vloeren en reparatie van oneffenheden aan de tegels.

We begrijpen dat het jammer is dat mensen in die week niet in hun vertrouwde bad terecht kunnen. Omdat het bad het gehele jaar geopend is komen we hier helaas niet onderuit. Het banenzwemmen wordt op werkdagen van 07.00 tot 09.00 uur verplaatst naar het 25 meter bad. Voor de overige activiteiten in het rooster is dat helaas geen optie, omdat de overige baden gereserveerd zijn voor andere activiteiten.

De activiteiten in het 25 meter bad en het doelgroepen bad gaan in deze week gewoon door. Op vrijdag worden alle werkzaamheden afgerond. Vanaf zaterdag 30 november kunnen alle activiteiten in het 50 meter bad weer opgepakt worden.