Werken bij

Logo De Warande

Sportbedrijf Oosterhout is een onderdeel van de gemeente Oosterhout waarvan Recreatieoord De Warande en Moove onderdeel zijn. Daarnaast beheert Sportbedrijf Oosterhout diverse sporthallen, gymzalen en sportparken in gemeente Oosterhout. Werken voor Recreatieoord De Warande, Moove of een van onze sporlocaties betekent dat je deel uitmaakt van het team Sportbedrijf Oosterhout.

Recreatieoord De Warande

Met drie zwembaden, een 50m sportbad, een 25m bad en een doelgroepenbad, brengt Sportbedrijf Oosterhout veel verschillende mensen samen. Van maandag t/m zondag vinden er zwemactiviteiten plaats voor bezoekers van jong tot oud. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Van april t/m augustus is naast de drie binnen zwembaden ook ons bosrijke buitenpark open met o.a. een peuterbad, twee buitenbaden, een spraypark en veel speelplaatsen.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures

Moove

MOOVE is een onderdeel van de gemeente Oosterhout en heeft als missie sport en bewegingsactiviteiten te faciliteren voor de inwoners van Oosterhout. Sport is voor hen meer dan alleen een doel op zich; het is een middel om maatschappelijke doelen te bereiken. Daarnaast draagt sport aanzienlijk bij aan de volksgezondheid. Bij MOOVE krijg je de ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en innovatie. In het team heerst een informele en gezellige werksfeer en ze staan altijd voor elkaar klaar.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures