Nieuwe maatregelen per 19 mei 2021

Vandaag werd een definitief akkoord gegeven op nieuwe versoepelingen voor de zwembaden. Daarbij gelden nog wel een aantal spelregels:

  • Er mogen maximaal 30 personen per ruimte aanwezig zijn.
  • Reserveren is verplicht.
  • Het geven van groepslessen voor volwassenen is binnen niet toegestaan. Hieronder vallen alle aquasporten en baby-dreumes-peuterzwemmen.
  • Douches blijven gesloten.
  • Kom niet als je klachten hebt, max. 10 minuten van tevoren, doe de zwemkleding alvast aan.

Activiteiten
Bovenstaande regels maken het voor nu mogelijk om banen te zwemmen. Dit kan zowel in het 50m bad als in het 25m bad. We hopen over enkele weken ook groepslessen weer toe te mogen voegen aan het rooster. De volgende versoepelingen worden verwacht per 9 juni.

Reserveren
Vanaf vandaag is het mogelijk te reserveren via de website. Er is zoveel mogelijk beschikbaarheid gecreëerd. Het is niet meer mogelijk om voor meerdere personen tegelijk te reserveren. Hiermee geven we iedereen een eerlijke kans om de zwemmomenten in te plannen. Het reguliere tarief voor banenzwemmen is 3,80 en dient met pin/contactloos betaald te worden aan de kassa.
Je vindt de agenda op www.de-warande.nl/reserveren

Voorafgaand aan je bezoek
Trek de zwemkleding voor je bezoek alvast aan onder de gewone kleding en probeer toiletbezoek te beperken. Het dragen van een mondkapje is verplicht in gangen en gezamenlijke kleedruimtes. Douches zijn gesloten. Kleding kan worden opgeborgen in de rekken langs het bad of in de kluisjes. Het is niet toegestaan kleding in de kleedruimtes of wisselcabines te laten hangen.

Badenkaarten
25 badenkaarten zijn vanaf nu weer te gebruiken voor het banenzwemmen. Je meldt je aan bij de receptie en krijgt toegang door het scannen van de kaart bij de tourniquets. Nieuwe 25-badenkaarten kunnen gekocht worden bij de receptie.

Abonnementen
De abonnementen zijn voorlopig nog niet geldig, we hopen ons aanbod binnenkort verder uit te breiden en daarmee de abonnementen te kunnen activeren. Op dit moment kunnen  abonnementhouders tickets kopen voor een gereduceerd tarief van 2,- per stuk. Deze kun je bij de receptie op de zwempas laten zetten. Neem deze dus mee bij je bezoek. Het is mogelijk meerdere tikken op de pas te laten zetten zodat je bij een volgend bezoek na registratie meteen door kunt lopen.

Buiten zwemmen
Het banenzwemmen buiten wordt verplaatst naar binnen, recreatief zwemmen is nog niet toegestaan.