Sinds 1 januari is er een nieuw productaanbod, omdat er met de zomer in aantocht nog wat vragen zijn over welk abonnement voor welke activiteit geldt, hierbij een overzicht.

Een abonnement ‘Onbeperkt banen – en vrijzwemmen’ geeft je een jaar lang onbeperkt toegang tot een van de volgende activiteiten: banenzwemmen, recreatief zwemmen (binnen, 25m en doelgroepenbad) en familiezwemmen. Voor 2024 is hier de activiteit zomerzwemmen aan toegevoegd. Voor 2025 zal opnieuw bekeken worden of deze activiteit aan het abonnement wordt toegevoegd. Koop je abonnement aan de kassa of direct via mijn.sportbedrijfoosterhout.nl  

Een abonnement ‘Aquasporten’ geeft toegang tot alle aquasporten. Binnen de looptijd van minimaal 1 jaar heb je onbeperkt toegang tot: Floatfit, Aquafitness, Aquafit Zwanger, AquaMix, Aqua Bootcamp, AquaZumba, M.B.V.O. Voor 2024 is hier de activiteit zomerzwemmen aan toegevoegd. Voor 2025 zal opnieuw bekeken worden of deze activiteit aan het abonnement wordt toegevoegd. Dit abonnement kun je bij de receptie kopen, dit product wordt betaald via incasso en op een pas gezet.

Voor het zwemmen in de buitenbaden en 50m bad kun je een ‘zomerabonnement’ aanschaffen. Hiermee heb je in het zomerseizoen van 22 april t/m 30 augustus onbeperkt toegang tot de activiteit ‘zomerzwemmen’.  Koop je abonnement direct via mijn.sportbedrijfoosterhout.nl of aan de kassa. Er is een abonnement voor kinderen van 3 t/m 12 jaar verkrijgbaar, deze is alleen te koop aan de kassa.

Klik op de data voor het rooster vanaf 22 april tm 6 juli en 19 t/m 30 augustus (voor- en naseizoen) en vanaf 7 juli t/m 18 augustus. (zomervakantie)