Verenigingen

Wedstrijdzwemmen en waterpolo

OZ&PC De Warande

Als een torpedo door het water door te trainen met onze zwemcoaches. Of scoor jouw eerste hattrick als spits in één van onze waterpoloteams. Het kan allemaal bij OZ&PC De Warande. Nog niet bekend met zwemsport? In een gratis introductie-training laten onze coaches en jouw teamgenoten zien hoe te gek sporten in het water kan zijn. Na één duik ben je om. Sportief, gezond en gezellig!

De Biesboschzwemmers

Zwemvereniging De Biesboschzwemmers uit de regio Werkendam, Almkerk, Nieuwendijk, Dussen en Hank is een zwemvereniging waar we op een leuke manier iedereen beter en sneller willen laten zwemmen. Voor iedereen is er een plek: of je nu net begint met zwemmen of al wat verder gevorderd bent, je bent bij ons altijd welkom. In de winter trainen we in Oosterhout, Andel en Gorinchem. In de zomer trainen we in ons buitenbad in Werkendam.

Hieronymus

Onze zwemmers worden opgeleid volgens het KNZB Sportmodel Zwemmen en kunnen zo doorgroeien tot de top van de Eredivisie. Techniek en conditie zijn belangrijk voor waterpolowedstrijden; wij bieden de juiste trainingen om beide kwaliteiten te ontwikkelen.

Snorkelen en duiken

One2Dive

DUIKEN IS PLEZIER VOOR IEDEREEN! Of u nou nog nooit onder water bent geweest of u bent al een doorgewinterde duiker. U bent bij ons aan het juiste adres! Duiken is leuk en uitdagend!

Lagosta

Hoewel duiken centraal staat bij Lagosta hechten wij veel waarde aan het sociale aspect van onze vereniging. Wij willen vooral een gezellige en gevarieerde vereniging zijn voor mensen die een “klik” hebben met de onderwaterwereld en de duiksport. Voor onze leden die nog geen duikbrevet hebben organiseren wij graag een goede en veilige duikopleiding, en natuurlijk kun je jezelf ook verder specialiseren, maar het belangrijkste is het verenigingsleven en het samen genieten van de duiksport.

Fantasea Divers

“Ontdek de onderwaterwereld en leer nu duiken”. Wil je op je vakantiebestemming ook genieten van de onderwaterwereld? Of ben je benieuwd naar wat er in Nederland onder water te zien is? Volg dan bij ons een duikopleiding!

Dive Senses

Al ruim 16 jaar laten we jullie kennis maken met de mooie wereld onder water. DiveSenses is jouw SSI Instructor Training Center, voor al jouw duikopleidingen, van beginner tot SSI Duikinstructeur en verder. DiveSenses is ook jouw PADI Divecenter en biedt alle recreatieve PADI Duikopleidingen aan.

The seaturtles

Onze website geeft een kijkje in onze vereniging en haar activiteiten. Wij hopen via deze weg je interesse voor onze vereniging en het duiken in Nederland te wekken. Wil je nog extra informatie of wil je jezelf meteen aanmelden als lid? Kom dan naar onze zwembad training (neem vooral ook je zwemkleding mee). Zullen we zeggen tot ziens?

The Seadragons

Snorkel- en duikvereniging TheSeaDragons is er speciaal voor kinderen die van water en avontuur houden. Voor kinderen vanaf 8 jaar met zwemdiploma A & B is er een uitdagend snorkel programma. Het kids-perslucht programma sluit er perfect op aan en is de voorbereiding voor het echte werk!

Ortega Diving

Wij zijn een duikschool die is opgestart in januari 2015 en geven les volgens het Padi systeem. Op vrijdagavond zijn wij te vinden bij Recreatieoord De Warande in Oosterhout. Loop gerust een keer binnen wanneer je meer informatie wilt of om kennis te maken.

Duikcentrum KYMO

Onze vereniging bestaat uit 2 delen: het Junior Snorkel Team en het Volwassene Duik Team. Voor onze junior leden hebben we iedere zaterdagmiddag snorkeltrainingen en tevens zijn wij een erkend NRZ-opleidingsinstituut, wat inhoud dat wij snorkel- en survivaltrainingen geven volgens de richtlijnen van de NRZ (Nationale Raad Zwemdiploma’s).

Zwemtechniek

Zwemanalyse

Wij denken dat zwemmen de leukste sport op aarde is. En we geloven dat jij veel beter kunt zwemmen dan je op dit moment doet. Door een betere techniek te leren of door efficiënter te trainen.

KIC Coach Tanja Donkers

Borstcrawl willen leren zwemmen? Vragen over voeding tijdens de wedstrijd? Kracht in het water ontwikkelen? Bereik jouw top!

Leefstijl en zwemcoaching

Zwemcoaching Breda is er voor iedereen die zijn/haar zwemtechniek wil verbeteren of open water zwem uitdaging succesvol te volbrengen.

Triathlon

Ironmanagers Nederland

De Triatlonvereniging van Oosterhout en omstreken. Je trainingsschema’s en ambities afstemmen op je agenda, wij helpen je erbij! Wekelijkse feedback en gezellige trainingsmomenten zorgen ervoor dat jij je doel gaat halen. Train een keer mee en ervaar het zelf!

Nationale Triathlon Bond

Jouw startplek bij nieuwe uitdagingen in triathlon, duathlon en andere combiduursporten. Waar kunnen we jou mee helpen?

 

Triathlon Vereniging Breda

De Triathlon Vereniging Breda (TVB) bestaat sinds 1985 en is met ruim 130 leden een van de grootste van Nederland. De TVB groeit nog steeds. Sinds de oprichting is de TVB, naast trainen, opleiden en deelnemen aan wedstrijden, meehelpen bij regionale wedstrijden.

Fit Forward Massage & Training

Met Fit Forward trainen we atleten naar een succesvolle finish. Om de start zo goed mogelijk te laten verlopen, verzorgen we borstcrawl trainingen voor gevorderde en borstcrawl clinics voor beginners. Zo is er voor elk niveau een training op maat.

Wielervereniging en Jeu de boules

De Jonge Renner

De Jonge Renner is een krachtige en levendige vereniging. De vereniging is er voor jong en oud, voor amateur, liefhebber en ambitieuze wielrenner. De Jonge Renner biedt een gevarieerd wielerprogramma en ondersteunt de renners met goede faciliteiten, begeleiding en opleiding.

WTC Het Gouden Wiel

Bij wtc Het Gouden Wiel staat gezelligheid hoog in het vaandel. Samen een stukje fietsen in het bos en/of op de weg. Tijdens de wintermaanden wordt er een trimcompetitie gehouden voor de leden. De zomermaanden worden voornamelijk gevuld met toertochten variërend  van70km tot 100km. Heb je interesse neem dan gerust vrijblijvend contact op. 

Jeu de Boules Le Cochonnet

Jeu de boules vereniging Le Cochonnet is een gezellige en gastvrije vereniging die op dit moment ongeveer 80 leden telt. Onze vereniging heeft op het Warandeterrein de beschikking over 25 prachtige jeu de boulesbanen. Wij nodigen U van harte uit om eens bij kennis te komen maken.