Veelgestelde vragen

Algemene informatie

Ik wil graag weer komen zwemmen, wat is er veranderd?

Vanaf nu moet je een plaats reserveren voordat je komt zwemmen. Je doucht thuis, doet je zwemkleding alvast onder je kleding aan en maakt voordat je vertrekt thuis gebruik van het toilet. Zorg ervoor dat je niet te vroeg op de locatie bent, niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de activiteit. Op de locatie wordt je naam gecontroleerd op de inschrijflijst. Voor het binnen zwemmen (banenzwemmen en aquasporten) betaal je je kaartje met pin, bij voorkeur contactloos.
Wanneer je reserveert om buiten te zwemmen betaal je je kaartje vooraf via iDeal.

Kan ik op elk moment dat ik wil komen zwemmen?

Nee, dat is nu anders. Je moet nu reserveren voor een plaats via de-warande.nl/reserveren. Er is voor banenzwemmen steeds een tijdslot van een uur. Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de activiteit. Bij de aquasporten blijft de duur van de les ongewijzigd. We hebben het rooster gewijzigd om de bezoekkersstromen te spreiden. Het kan dus zijn dat het moment dat je gewend bent om te zwemmen niet in het rooster is opgenomen.

Hoe kan ik mijn plaats reserveren?

Dat kan via  https://de-warande.nl/reserveren. Indien je nog geen account hebt kun je registreren via ‘nieuwe gebruiker aanmaken’.

Stap 1: Kies een datum uit.
Stap 2: Kies de zwemactiviteit uit.
Stap 3: Klik op ‘deelname toevoegen’.
Stap 4: Vul je naam en telefoonnummer in.
Stap 5: Klik op ‘maak deelname’.
Stap 6: Je ontvangt een bevestiging per mail

Ik heb geen bevestiging gekregen

Soms komt de bevestigingsmail in de spam/ongewenste e-mail terecht. Waarschijnlijk kun je hem dan daar terugvinden. Zo niet, neem dan even contact met ons op. We controleren dan alvast voor je of je naam op de lijst staat.