Algemene informatie

cORONA MAATREGELEN & RESERVEREN

Moet ik bij mijn bezoek de QR code/Coronapas laten zien?

Iedere bezoeker vanaf 18 jaar moet vanaf zaterdag 6 november een geldige QR code/coronapas laten scannen. Zonder geldig coronatoegangsbewijs is het niet mogelijk om het gebouw binnen te gaan. Ook niet om te wachten of een kind te begeleiden naar zwemles.

De coronapas wordt gecheckt met je identiteitsbewijs. Zorg daarom dat je ook altijd een geldig rijbewijs, paspoort of identiteitskaart bij je hebt. Een kopie daarvan mag niet. Dat is geen geldig ID bewijs.

Waarom moet ik iedere keer opnieuw de Coronapas laten scannen?

Bij ieder bezoek moet de QR code opnieuw gecontroleerd worden. In het groene scherm is niet te zien of je gevaccineerd bent of dat je een negatieve testuitslag hebt. De negatieve testuitslag is beperkt geldig. Daarom is het nodig iedere keer voordat je binnenkomt de QR code te laten scannen. 

Hoe kom ik aan een coronapas?

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor personen die geen herstel- of vaccinatiebewijs hebben. via www.testenvoortoegang.nl op de testlocatie in Arendshof 204.

Het bewijs komt in de vorm van een QR code die je kunt laten scannen via de app. Je kunt deze ook uitprinten via https://coronacheck.nl/nl/print/keuze-papieren-bewijs

Ik heb geen coronapas maar wil mijn kind wel zwemles laten volgen. Wat zijn de opties?

Zonder geldige coronapas kunnen we je geen toegang tot het pand verlenen. Je kunt ervoor kiezen om te zorgen voor een begeleider die wel een coronapas heeft. Een andere mogelijkheid is om je kind bij de deur af te zetten en na afloop buiten weer op te wachten.

Wil je de zwemlessen toch liever stopzetten? Stuur je verzoek dan naar warande@oosterhout.nl

Moet ik nog reserveren voor zwemactiviteiten?

Vanaf zaterdag 6 november is het niet meer nodig te reserveren.

Mag ik weer douchen?

Douchen is weer toegestaan en shampoo mag weer gebruikt worden. We vragen wel vriendelijk om ook aan de medebezoekers te denken. Dat betekent kort douchen zodat anderen ook de ruimte krijgen. Verder vragen we zuinig om te gaan met shampoo. De vloeren worden door het gebruik van veel shampoo erg glad wat regelmatig zorgt voor valpartijen.

ZWEMLESSEN

Hoeveel kinderen zwemmen er in een groep?

In het eerste traject bestaat een lesgroep uit maximaal negen leerlingen. We vinden het  belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en gewend raken aan het water. De andere groepen die in het ondiepe water les hebben (traject 2 en 3) bestaan uit maximaal elf en twaalf leerlingen per groep. Tot slot bestaan alle diepe groepen (traject a, b en c) uit maximaal vijftien leerlingen. 

ZWEMBADEN

Wat is de temperatuur van de verschillende baden?

  • 50m bad: 27 graden
  • 25m bad: 29 graden
  • Doelgroepenbad: 32 graden

De buitenbaden worden in het zomerseizoen verwarmd tot 23 graden.

Op welke wijze worden de zwembaden gereinigd?

Het 25m en doelgroepenbad worden gereinigd met behulp van zoutelectrolyse. Voor de reiniging van het 50m bad wordt chloor gebruikt.

Staat je vraag er niet tussen? Vul onderstaand contactformulier in of bel 0162-489 700