Algemene informatie

cORONA MAATREGELEN & RESERVEREN

Ik wil weer komen zwemmen, moet ik nog reserveren?

Vanaf maandag 27 september is het niet meer nodig te reserveren voor banenzwemmen en MBVO. Voor Aquasporten en baby dreumes peuterzwemmen houden we de agenda nog wel aan. Voor deze activiteiten reserveer je op de manier waarop je gewend bent. De reden daarvoor is dat het prettiger is om de les te volgen wanneer er niet te veel mensen deelnemen.

Hoe kan ik mijn plaats reserveren?

Dat kan via https://de-warande.nl/reserveren.
Indien je nog geen account heb kun je registreren via ‘nieuwe gebruiker aanmaken’.

Stap 1: Kies een datum uit;
Stap 2: Kies de zwemactiviteit uit;
Stap 3: Klik op ‘deelname toevoegen’;
Stap 4: Vul je naam en telefoonnummer in;
Stap 5: Klik op ‘maak deelname’;
Stap 6: Je ontvangt een bevestiging per mail.

Moet ik bij mijn bezoek de QR code/Coronapas laten zien?

Voor deelname aan de activiteiten is het niet nodig een QR code/coronapas te laten zien. Wanneer je een bezoek wil brengen aan Grand Café De Warande is een geldige coronapas wel verplicht. Ook wanneer je tijdens de zwemles in deze ruimte wil wachten. 

Ik heb geen bevestiging gekregen

Soms komt de bevestigingsmail in de spam/ongewenste e-mail terecht. Waarschijnlijk kun je hem dan daar terugvinden. Zo niet, neem dan even contact met ons op. We controleren dan alvast voor je of je naam op de lijst staat.

ZWEMLESSEN

Hoeveel kinderen zwemmen er in een groep?

In het eerste traject bestaat een lesgroep uit maximaal negen leerlingen. We vinden het  belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en gewend raken aan het water. De andere groepen die in het ondiepe water les hebben (traject 2 en 3) bestaan uit maximaal elf en twaalf leerlingen per groep. Tot slot bestaan alle diepe groepen (traject a, b en c) uit maximaal vijftien leerlingen. 

Staat je vraag er niet tussen? Vul onderstaand contactformulier in of bel 0162-489 700