De hele dag zwemmen en het 50m bad gaat open!

Je zou het bijna niet zeggen als je naar buiten kijkt maar de zon lijkt volgende week weer terug te komen! Nu de maatregelen wat verruimd zijn kunnen we ook voor het buiten zwemmen weer wat aanpassingen doen.
Zo zullen we vanaf maandag 13 juli dagelijks werken met een lang blok zomerzwemmen van 11:00 tot 18:00 uur. Verder zijn vanaf dan ook het 50m bad en de duikplanken weer geopend voor het zomerzwemmen. De kluisjes bij het 50m bad kunnen weer gebruikt worden. De eerdere leeftijdsbeperkingen per bad komen te vervallen. Langer zwemmen met meer mogelijkheden! Het tarief voor zomerzwemmen wordt 4,50.
Bij slecht weer zullen we het buitenzwemmen op zondag vervangen voor recreatief zwemmen in het 25m en doelgroepenbad, ook weer van 11:00 tot 18:00, tarief 4,50. Dit zal steeds voorafgaand aan het weekend aangekondigd worden via de website en Facebook.
Nog een paar aandachtspunten die (blijven) gelden:
Het 50m bad is alleen toegankelijk voor bezoekers met zwemdiploma. Voor iedereen boven 18 jaar geldt dat je zowel in als buiten het water 1,5 meter afstand dient te houden tot andere volwassenen die niet tot je huishouden behoren. Reserveren gaat nog steeds via de de website, je betaalt je ticket via iDeal.