Vacature: Allround Zweminstructeur

Recreatieoord de Warande is een begrip in Oosterhout. Met drie zwembaden, een 50m sportbad, een 25m bad en een doelgroepenbad, brengt Sportbedrijf Oosterhout verschillende doelgroepen samen. De gehele week vinden er zwemactiviteiten plaats voor bezoekers van jong tot oud. Van april t/m augustus is naast de drie eerder genoemde zwembaden ook het prachtige buitenpark open met o.a. een peuterbad en twee buitenbaden. Vanwege uitbreiding van ons team hebben we een vacature voor een:

Allround Zweminstructeur (24-36 uur per week)

Als Zweminstructeur sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van aquasporten en zwemlessen. Je geeft zwemles aan kinderen conform het Zwem ABC van de NRZ. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Je hebt dagelijks contact met de bezoekers, vindt het leuk om een praatje met hen te maken en zorgt voor sportieve ontspanning. Je gaat oplossingsgericht te werk en je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe producten en diensten. Jouw enthousiasme en vakkundigheid maken dat bezoekers zich welkom en veilig voelen.

In het kort:

  • Je geeft zowel zwemlessen als aquasportlessen aan verschillende doelgroepen.
  • Je waakt over de veiligheid van onze bezoekers en verleent indien nodig eerste hulp.

Wie zoeken wij?

  •  Bereid om ook in de avonden en in het weekend te werken;
  • Afgeronde opleiding zweminstructeur en ervaring als zwemonderwijzer, als je in het bezit bent van de licentie Nationale Zwemdiploma’s is dat een pré;
  • Ervaring in het geven van aquasport lessen is een must;
  • Je bent in het bezit van een geldig EHBO diploma;
  • BHV diploma is een pré.

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk vrijdag 27 maart naar warande@oosterhout.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Syl van Loon, locatiebeheerder via 0162-489700.