Klik, zwem, herhaal.

Vernieuwend, overzichtelijk, gemakkelijk.
Vanaf vandaag zijn we over op een nieuw software systeem! Achter de schermen zijn we inmiddels al maanden bezig met het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijk systeem voor zowel intern gebruik als voor onze klanten.

Mijn Sportbedrijf Oosterhout
Helemaal nieuw voor jou is: ‘Mijn Sportbedrijf Oosterhout’. De naam zegt het al.. vanaf vandaag kun je al jouw badenkaarten, abonnementen en/of tickets aankopen én terugvinden in je eigen ‘Mijn Sportbedrijf Oosterhout’ account. Daarnaast kun je gemakkelijk reserveren voor activiteiten en vind je alles omtrent de geldigheid van je abonnement/badenkaart. Met het nieuwe systeem wordt ook de toegang tot het bad gemakkelijker. Na het aankopen van een ticket, abonnement en/of badenkaart ontvang je een QR code in je account en in je mail waarmee jij direct door de toegangspoortjes kan.

Zwemplezier inzichtelijk
Dankzij ons nieuwe leerlingvolgsysteem zie je nu in een handomdraai de voortgang van je kind(eren), meld je hem/haar gemakkelijk af en is er de mogelijkheid voor onze lesgevers om een berichtje achter te laten. Ook het inschrijven én plaatsen van je kind(eren) gaat vanaf nu gemakkelijker. Wanneer er een plaats beschikbaar is, krijg je namelijk zelf de mogelijkheid je kind(eren) in te delen in een zwemlesgroep. Heb je je kind(eren) ingeschreven voor zwemles? Dan geven we je in je ‘Mijn Sportbedrijf Oosterhout’ account én via de mail een seintje!

Klik, zwem, herhaal.

Met ons nieuwe systeem maken we dus een flinke sprong vooruit en hopen we het voor onze klanten vernieuwender, overzichtelijker en gemakkelijker te maken. Klik, zwem, herhaal.
Maak snel een account aan en ontdek Mijn Sportbedrijf Oosterhout!

Informatie over het nieuwe systeem vind je op onze ‘veelgestelde vragen’ pagina: https://de-warande.nl/veelgesteldevragen/. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten, we helpen je graag!