RESERVEREN ZWEMMOMENT

In de agenda hieronder kun je je plaats reserveren. Heb je nog geen inloggegevens? Maak dan eerst via ‘nieuwe gebruiker aanmaken’ je account aan.  Betaal je ticket met pin (bij voorkeur contactloos) aan de kassa. Abonnementen en badenkaarten kunnen vanaf 31 augustus weer gebruikt worden. Ook als abonnementhouder dien je vooraf te reserveren. Zo kunnen we de 1,5m afstand voor iedereen garanderen en is (indien van toepassing) bron en contactonderzoek mogelijk.

Banenzwemmen
Voor banenzwemmen geldt eenrichtingsverkeer, je zwemt de ene baan heen en de andere baan terug. Er is een fastlane route in baan 1 en 2. In baan 7 en 8 kan rustig gezwommen worden. Voor de tussenliggende banen geldt een gemiddelde zwemsnelheid. Vanwege het tempo is banenzwemmen alleen mogelijk voor zwemmers van 12 jaar en ouder.

Uw gegevens
Door het verstrekken van de contactgegevens geef je toestemming voor uitsluitend het delen van de contactgegevens met de GGD op hun verzoek voor bron en contact onderzoek. Deze gegevens worden na 30 dagen vernietigd.

Lees voordat je reserveert de nieuwe maatregelen goed door, deze zijn op 23-11 bijgewerkt.

Vanwege de beperking in aantallen, kun je voor max. 3 activiteiten vooruit reserveren. Zo blijft deelname voor iedereen zoveel mogelijk beschikbaar. Bij banenzwemmen in het 25m bad is het doelgroepenbad niet beschikbaar. Ook voor alle andere activiteiten geldt dat er steeds maar 1 bad beschikbaar is.