Recreatief zwemmen

Op z’n tijd is er recreatief zwemmen binnen bij De Warande. Tijdens deze uurtjes kun je gezellig met vrienden of vriendinnen komen zwemmen of lekker baantjes zwemmen op je eigen tempo. Voor deze activiteit zijn het 25m bad en het doelgroepenbad beschikbaar, tenzij anders vermeld in het rooster.

Tijdens het recreatief zwemmen is de bodem van het doelgroepenbad ingesteld op 1.20 m. De temperatuur van het doelgroepenbad is altijd 32 graden.

Familiezwemmen

Iedere zondag is het bij De Warande tijd voor een heerlijke ochtend zwemmen met het gezin! Uiteraard zorgen we voor de nodige speelmaterialen om het familiezwemmen nog gezelliger te maken! Tijdens het familiezwemmen zal de bodem van het doelgroepenbad zo’n 30-40 cm diep zijn. Zo kunnen de kleine zwemmers ook lekker hun gang gaan. Van zwemmen krijg je trek! Grand Café De Warande is daarom geopend voor een heerlijke lunch of gewoon een drankje met wat lekkers. 

Splash Beatz

Splash Beatz is speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar*. Iedere vrijdagavond (met uitzondering van de vakanties) van 19:15 uur tot 20:45 uur.  Verschillende speelmaterialen in het water zorgen ervoor dat jij er met je vrienden en vriendinnen een topfeest van kunt maken!

Regelmatig zullen we de avond nog een extra invulling geven met aquasporten, workshops, spellen, thema’s en challenges. Deze kun je terugvinden bij de omschrijving in de agenda.

Wil je vooraf nog wat eten of na afloop nog even wat drinken? Grand Café De Warande is ook op vrijdagavond open. Trouwens ook perfect voor je ouders: zij kunnen daar gezellig een drankje doen terwijl jullie je heerlijk vermaken in het water.

Zwemfun

Tijdens Zwemfun wordt alles uit de kast gehaald en kan je je rijkelijk vermaken met de leukste speelmaterialen. Zwemfun wordt in de schoolvakanties georganiseerd en is altijd één groot feest! Wil je vooraf nog wat eten of na afloop nog even wat drinken? Grand Café De Warande is de place to be. Trouwens ook perfect voor je ouders: zij kunnen daar gezellig een drankje nemen terwijl jullie je heerlijk vermaken in het water.

Ticket kopen
Handig: je kunt vooraf alvast een ticket kopen. Je krijgt dan bij de receptie een kaartje waarmee je direct naar binnen kunt. Koop je ticket via onderstaande link. Let op: tickets worden via iDeal betaald en kunnen niet worden terugbetaald bij annulering. 

 * zwemdiploma verplicht

* Bij kinderen zonder zwemdiploma is 1-op-1 begeleiding verplicht.

* tijdens zwemfun is de bodem van het doelgroepenbad 67 cm. diep, de bodem in het ondiepe deel van het 25m bad is 90 cm. diep.