Brasserie de Warande

Na het zwemmen, sporten of lekker spelen wil je toch even gezellig nagenieten in onze mooie brasserie of op het heerlijke zonnige terras ?
Laat je verrassen door de uitgebreide menukaart waar wij gebruik maken van pure ingrediënten en alles vers bereiden. Proef één van onze inmiddels beroemde tosti’s.

Een heerlijke kop koffie welke met veel liefde op Italiaanse wijze wordt bereid of een geurende verse muntthee. Natuurlijk wel met een (warme) appelflap of worstenbroodje. Een koud biertje van de tap of een smoothie met banaan, kokos en honing? Dat is puur genieten!

Fysiotherapie de Warande

Fysiotherapie De Warande is gevestigd in het gelijknamige recreatieoord. De praktijk heeft een behandelkamer met een grote diversiteit aan oefenmaterialen. Daarnaast maken we gebruik van het doelgroepenbad voor hydrotherapie. U kunt bij ons terecht met alle soorten aandoeningen en blessures. Binnen de praktijk geven we (sport)fysiotherapie, runningtherapie, hydrotherapie, medical taping, (sport)massages en cupping. Hier krijgt u in een aangename sfeer de fysiotherapeutische behandeling die bij u past en die u wenst.

Gibbonsport

Bekijk de Warande vanuit de boom tijdens het Monkeyklimmen, strijd en werk samen op onze zeskamp onderdelen zoals de stormbaan, schiet in de roos bij het boogschieten, vaar op een vlot of speel Lord of the Rings met ons spectaculaire spel Archerytag.

En nieuw bij GibbonSport in 2018: stap op onze Stappalen en ga hoog, hoger hoogst! Wie durft? Of cruise door het prachtige natuurgebied de Vrachelse Heide op onze FAT-bikes. En vet zijn ze!

GibbonSport biedt groepsactiviteiten aan in de vorm van Outdoor-Challenges. Dit zijn combinaties van activiteiten waarbij teams het tegen elkaar opnemen. Deze Outdoor-Challenges zijn ideaal voor schoolgroepen, bedrijven en sportteams (van 10 tot 200 pers.) en kun je zelf samenstellen.

En natuurlijk kun je bij ons terecht voor jouw avontuurlijke kinderfeest!De activiteiten bij GibbonSport zijn altijd inclusief zwemmen!