Vanaf morgen (zondag 28 november) gelden er weer nieuwe maatregelen.
Dit betekent het volgende voor jouw bezoek:

Mondkapjes en QR code
Het dragen van een mondkapje is vanaf zondag 28 november verplicht in de entree, gangen en kleedkamers.
Daarnaast doen we bij de entree nog steeds een controle op QR code (coronatoegangsbewijs) en identiteitsbewijs.
Zonder geldige code en ID bewijs kunnen we je geen toegang verlenen.

Rooster tot 16:45
We laten de activiteiten overdag zoveel mogelijk doorgaan zoals ze gepland stonden.
Voor het banenzwemmen is er wel een wijziging: er is nu iedere werkdag van 7:00 tot 15:30 gelegenheid om in het 50m bad banen te zwemmen.
Vanaf 15:30 wordt het 50m bad ingezet voor zwemlessen die verplaatst moeten worden. Die tijd komt dus in het rooster te vervallen.

Zwemlessen
De zwemlessen die om 17:00 en later gepland stonden worden verplaatst. Heeft je kind om 17:00 uur of later les, dan zal vanaf zondagmiddag contact met je opgenomen worden over de nieuwe tijd en/of dag. Daarnaast vragen we om de komende tijd weer met max. 1 ouder per kind te komen en broertjes en zusjes zoveel mogelijk thuis te laten. Je kunt in de horeca plaatsnemen tijdens de zwemles zolang er voldoende zitplaatsen beschikbaar zijn, een vaste zitplaats is voor iedereen verplicht.

Aquasporten en baby-dreumes-peuterzwemmen – RESERVEREN
Aquasporten (incl. MBVO) en baby-dreumes-peuterzwemmen gaan door zoals ze de afgelopen weken gepland waren. Wel is het voor deze activiteiten weer verplicht te reserveren. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er meer afstand gehouden kan worden. Helaas is er geen ruimte om de aquasporten in de avonduren te verplaatsen naar overdag. Natuurlijk kunnen aquasporters wel aansluiten bij het banenzwemmen. Voor banenzwemmen hoef je vooralsnog niet te reserveren.

Horeca
In de horecaruimte is een zitplaats verplicht. Ook een mondkapje is verplicht wanneer je je verplaatst. Wanneer je op een stoel zit mag het mondkapje af. Ook de horeca sluit om 17:00 uur.