algemeen

Nieuw kassasysteem De Warande

Vanaf december gaat Recreatieoord De Warande over op een nieuw kassasysteem: Dataduiker. Wat houdt het nieuwe systeem dataduiker voor jou in? Hieronder vind je per pijler uitleg over wat jij als bezoeker gaat tegenkomen bij ons als klant in het zwembad.

Kassasysteem

Het kassasysteem van Dataduiker is volledig afgestemd op de belangrijkste onderdelen binnen de zwembadbranche. Wil je kaartjes kopen? Dit kan simpel en snel via het nieuwe kassasysteem online.

Leerlingvolgsysteem

Met het leerlingvolgsysteem van Dataduiker krijg je direct inzicht in de lessen, aanwezigheid en ontwikkeling van leerlingen. Deze module is ontwikkeld voor docenten, ouders én coördinatoren.

De voortgang van de zwemlessen van jouw kind volgen? Dit is makkelijk per vaardigheid, aanwezigheid en ontwikkeling te zien in het leerlingvolgsysteem, benaderbaar via de website.

MIJN-Omgeving

De MIJN-Omgeving is het online klantenportaal van Dataduiker. Door een account aan te maken zie je in één keer al je gegevens, bestelgeschiedenis, producten en andere handige informatie.

Verhuur

Via de website is de verhuur van een zaal of zwembad makkelijk te regelen door het invullen van een formulier. De facturatie zal hierna ook automatisch doorlopen en bij jou als klant terechtkomen.

FAQ

Algemeen

-

Gevonden voorwerpen worden bewaard in een kist bij de receptie. Je kan even langs de receptie lopen of contact opnemen via telefoon (0162-489-700) of social media.

-

Ja, zowel bij het 50m bad als het 25m bad zijn kluisjes te vinden. Om deze in gebruik te nemen heb je 0,50,- nodig, deze krijg je na je bezoek niet terug.

-

Klik op de foto voor de volledige plattegrond

Abonnementen

Kan ik mijn abonnement inzien?

Je abonnement gaat in op de datum van aanschaf.

Kan ik mijn abonnement online verlengen?

Je abonnement gaat in op de datum van aanschaf.

Hoe schrijf ik mijn zoon/dochter in?

Ja, je kan gewoon aansluiten bij de groep. Er wordt voorafgaand aan de les altijd gevraagd naar nieuwe gezichten, zodat onze lesgevers hier rekening mee kunnen houden.

Mijn account

Hoe maak ik een account aan?

We beschikken over rolstoelvriendelijke toiletten en kleedhokjes. Daarnaast hebben we in het doelgroepenbad een zwembadlift en een extra leuning voor toegang bij het bad. Voor mensen met een visuele beperking hebben we speciale bestickering.

Kan ik meerdere kinderen toevoegen in mijn account?

We beschikken over rolstoelvriendelijke toiletten en kleedhokjes. Daarnaast hebben we in het doelgroepenbad een zwembadlift en een extra leuning voor toegang bij het bad. Voor mensen met een visuele beperking hebben we speciale bestickering.

Mijn omgeving

-

We adviseren te starten met de reguliere ABC zwemlessen wanneer je kind ongeveer 5 jaar oud is. Dit omdat je kind wanneer hij/zij 4 is net begint op de basisschool. Dit is een grote stap, met veel prikkels. Om dit te laten berusten en rustig te beginnen aan de volgende stap adviseren wij 5 jaar. Is je kindje jonger dan 5 jaar? Dan is wellicht kleuterzwemles leuk om vast mee te beginnen. Meer informatie over kleuterzwemles vindt je hier: https://de-warande.nl/kleuterzwemles/

-

Je kunt het beste even contact opnemen voor een juiste schatting van de actuele wachttijd.

-

In het eerste traject bestaat een lesgroep uit maximaal negen leerlingen. We vinden het  belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en gewend raken aan het water. De andere groepen die in het ondiepe water les hebben (traject 2 en 3) bestaan uit maximaal elf en twaalf leerlingen per groep. Tot slot bestaan alle diepe groepen (traject a, b en c) uit maximaal vijftien leerlingen. 

leerlingvolgsysteem

-

Een les duurt 30 min.