AANGESCHERPTE MAATREGELEN per 29/9

Tijdens de persconferentie van afgelopen maandag zijn weer nieuwe maatregelen aangekondigd. Voor Recreatieoord De Warande betekent dit het volgende:

– Grand Café De Warande is voor in ieder geval de komende 3 weken gesloten. Deze ruimte is ook niet beschikbaar om te wachten tijdens de zwemlessen.

– Ouders/begeleiders zijn tijdens de zwemles niet toegestaan in de zwemzaal. De kijklessen zijn om die reden afgelast. Ouders brengen hun kind alleen weg en dienen de accommodatie tijdens de zwemles te verlaten. 5 minuten voor het einde van de les kun je weer naar binnen om je kind te helpen met omkleden. Kom alleen met het kind dat zwemles heeft en laat broertjes of zusjes zoveel mogelijk thuis of laat ze even buiten wachten tijdens het omkleden.
– Als sportgelegenheid zijn we uitgezonderd van de regel dat er max. 30 personen binnen mogen. Vanzelfsprekend houden we er wel nog steeds rekening mee dat er niet teveel bezoekers tegelijkertijd binnen zijn en dat voldoende afstand gehouden kan worden.
– update 2 oktober:
Uiteraard blijven wij de corona-richtlijnen van het RIVM volgen en staan wij achter het dringende advies van het kabinet om mondkapjes te dragen in publieke binnenruimtes.
Veiligheid staat voorop, daarom volgen we dit dringende advies op voor zowel onze medewerkers als voor onze bezoekers.
We vragen je bij het betreden van de locatie een mondkapje te dragen totdat je in de kleedkamer bent. Je kunt het na het omkleden opbergen bij je kleding. Bij vertrek vragen we je het mondkapje weer op te zetten in de kleedkamers. Wanneer je buiten bent kun je het weer afzetten.
We vinden het fijn dat juist in deze tijd sporten en bewegen nog mogelijk is om gezond en fit te kunnen blijven. We vragen je daarom om bij je bezoek rekening te houden met afstand tot anderen en hygiëne regels. Kom niet als je gezondheidsklachten hebt.