Algemeen

Kinderfeestje vieren bij De Warande

 

Vier je kinderfeestje bij De Warande!

Iedere vrijdagavond (met uitzondering van de vakanties) van 19:15 uurtot 20:45 uur is het feest voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.Tijdens Splash Beatz zijn er verschillende speelmaterialen in het water die ervoor zorgen dat jij er met je vrienden en vriendinnen een topfeest van kunt maken! Regelmatig zullen we de avond nog een extra invulling geven met aquasporten, workshops, spellen, thema’s en challenges. Deze kun je terugvinden bij de omschrijving in de agenda.

Wil je vooraf nog wat eten of na afloop nog even wat drinken? Grand Café De Warande is ook op vrijdagavond open. Trouwens ook perfect voor je ouders: zij kunnen daar gezellig een drankje nemen terwijl jullie je heerlijk vermaken in het water.

Online tickets verplicht

Voor deze activiteit is het vanaf nu verplicht vooraf een ticket te kopen. Je krijgt dan bij de receptie de kaartjes waarmee je door de poortjes naar binnen kunt. Koop je tickets via de agenda op de website. Let op: tickets worden via iDeal betaald en kunnen niet worden terugbetaald bij annulering.

 

* Zwemdiploma of 1-op-1 begeleiding verplicht

* Tijdens Splash Beatz is de bodem van het doelgroepenbad 67 cm diep, de bodem van het ondiepe deel van het 25m bad is 90 cm diep. 

Benieuwd naar Splash Beatz?

Kinder-arrangementen (min. 6 pers.)

Bakje met heerlijke frietjes, sauzen, een snack
naar keuze (4 soorten) en glaasje ranja. vanaf € 5,70 p.p.

Poffertjes met poedersuiker en glaasje ranja vanaf € 4,25 p.p.

Extra opties in combinatie met het kinder-arrangement

Slush Puppy  € 2,70 p.p.
Ijsje naar keuze  € 2,00 p.p.
Chips of snoep naar keuze € 1,00 p.p.