Grand Café De Warande

Logo De Warande

Welkom bij Grand Café De Warande,

Stel je voor: een verfrissende duik in het kristalheldere water, gevolgd door heerlijk eten in een sfeervolle omgeving. Dat is precies wat je kunt verwachten bij ons Grand Café binnen. We combineren het plezier van zwemmen met de genoegens van lekker eten en drinken.

Ons Grand Café is de perfecte plek om even bij te komen na een actieve zwemsessie, of om de zwemles van je zoon/dochter te volgen met een heerlijk bakje koffie. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreide maaltijd, een verfrissend drankje, of gewoon een lekkere snack, ons menu biedt voor ieder wat wils.

 

Neem voor meer informatie contact op via grandcafe@oosterhout.nl

 

Vergaderen

Wil je samen in een sportieve omgeving vergaderen of brainstormen? Dan hebben wij de locatie voor jouw gezelschap! Met uitzicht op het zwembad beschikt De Warande over een ideale ruimte voor vergaderingen of brainstormsessies. De ruimte, die voornamelijk bestaat uit glazen wanden, heeft een prima meubilair en beschikt over de benodigde technieken. De locatie is goed bereikbaar, beschikt over een ruime parkeerplaats en fietsenstalling. Bij goed weer is het terras voor jou en je gezelschap te gebruiken tijdens de ontvangst, lunch of borrel.

Lunchen voorafgaand of tijdens uw vergadering? Ook dat is mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Online huren
Via mijn.sportbedrijfoosterhout.nl huur je gemakkelijk en snel de vergaderruimte op de door jou gekozen datum.

 

Bij De Warande Snackhoek kan je terecht voor alle overheerlijke warme snacks. Denk hierbij aan friet, warme snacks, chips, snoep, koek en natuurlijk verfrissende dranken en ijskoude ijsjes! De Snackhoek is tijdens het zomerseizoen geopend.

In de zomer van 2021 opende Warande Paviljoen voor het eerst haar deuren. Het Warande Paviljoen bevindt zich centraal op het buitenpark van De Warande en is er tijdens de warme zomerdagen voor de nodige verkoeling en versnaperingen. Van chips tot snoep en van koude dranken tot overheerlijke ijsjes, we hebben het allemaal!

Openingstijden

Maandag:      10:00 uur – 22:45 uur
Dinsdag:        10:00 uur – 22:45 uur
Woensdag:    10:00 uur – 22:45 uur
Donderdag:   10:00 uur – 22:45 uur
Vrijdag:          10:00 uur – 22:45 uur
Zaterdag:       10:00 uur – 18:45 uur
Zondag:         10:00 uur – 18:45 uur