Algemeen

Grand Café De Warande

 

Het nieuwe Grand Café heeft haar deuren geopend op De Warande. Kom gezellig langs en geniet van koffie met iets lekkers of een smakelijke lunch. Ook een aanrader: na de training nog even een drankje doen met je teamgenoten!

 

 

Menu Grand Café De Warande

Warande Snackhoek

Bij De Warande Snackhoek kan je terecht voor alle overheerlijke warme snacks. Denk hierbij aan friet, warme snacks, chips, snoep, koek en natuurlijk verfrissende dranken en ijskoude ijsjes! De Snackhoek is tijdens het zomerseizoen geopend.

Warande Paviljoen

In de zomer van 2021 opende Warande Paviljoen voor het eerst haar deuren. Het Warande Paviljoen bevindt zich centraal op het buitenpark van De Warande en is er tijdens de warme zomerdagen voor de nodige verkoeling en versnaperingen. Van chips tot snoep en van koude dranken tot overheerlijke ijsjes, we hebben het allemaal!

Vergaderen

Wil je samen in een sportieve omgeving vergaderen of brainstormen? Dan hebben wij de locatie voor jouw gezelschap! Met uitzicht op het zwembad beschikt De Warande over een ideale ruimte voor vergaderingen of brainstormsessies. De ruimte, die voornamelijk bestaat uit glazen wanden, heeft een prima meubilair en beschikt over de benodigde technieken. De locatie is goed bereikbaar, beschikt over een ruime parkeerplaats en fietsenstalling. Bij goed weer is het terras voor jou en je gezelschap te gebruiken tijdens de ontvangst, lunch of borrel.

Openingstijden

Maandag:      10:00 uur – 22:45 uur
Dinsdag:        10:00 uur – 22:45 uur
Woensdag:    10:00 uur – 22:45 uur
Donderdag:   10:00 uur – 22:45 uur
Vrijdag:          10:00 uur – 22:45 uur
Zaterdag:       10:00 uur – 18:45 uur
Zondag:         10:00 uur – 18:45 uur