Maatregelen m.b.t. het Coronavirus

Recreatieoord De Warande en de overige gemeentelijke sportaccommodaties blijven, bij voldoende personeel, open. Wanneer vanwege uitval van personeel de bezetting te laag is, kunnen sommige lessen en activiteiten geannuleerd worden. Houd voor het actuele rooster de website www.de-warande.nl in de gaten.

Het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant hun sociale contacten te beperken. Bij verkoudheid, hoesten of koorts dien je thuis te blijven. Het Sportbedrijf Oosterhout volgt de adviezen van het RIVM op. Mocht bovenstaande voor jou of voor je kind het geval zijn, kom dan niet naar het zwembad. Ook onze medewerkers volgen de adviezen van het RIVM.

Zwemlessen
Ook voor de zwemlessen geldt dat deze gewoon door gaan. Mocht je kind last hebben van verkoudheid, hoesten of koorts vragen wij om je af te melden voor de zwemles. Vooralsnog hebben wij voldoende instructeurs om de zwemlessen door te laten gaan, mocht dit veranderen dan houden wij ouders van zwemleskinderen op hoogte via de mail.
Let op: de zwemlessen van OZ&PC De Warande gaan t/m 17 maart niet door.

Hygiënemaatregelen
Voor zowel onze bezoekers als onze medewerkers gelden de volgende hygiëne maatregelen:

  • Was regelmatig je handen
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud geen handen

Alles gaat door tot nader tegenbericht. Houd hiervoor onze kanalen in de gaten.