Begin 2024 zijn de tarieven bij De Warande verhoogd, vanwege de sterk gestegen kosten voor o.a. energie en personeel. Ook hebben we het productaanbod vereenvoudigd, vanwege voordelen voor de bedrijfsvoering. In de nieuwe abonnementsvorm werd het zomerzwemmen niet standaard opgenomen. Dit abonnement kon in plaats daarvan als toevoeging tegen een zeer gereduceerd tarief aangeschaft worden. Daarnaast werd in de programmering meer ruimte gemaakt voor de activiteit banenzwemmen.

Zomerzwemmen voor seizoen 2024 onderdeel van onbeperkt abonnement
Uit feedback is gebleken dat de tariefverhoging, de afschaffing van de 65+ korting en de aanpassing in het productaanbod teveel veranderingen tegelijkertijd waren.
Mede daarom heeft het college van burgemeester en wethouders alsnog besloten om de activiteit zomerzwemmen voor het seizoen 2024 weer toe te voegen aan de onbeperkte abonnementen. Dat betekent dat je vanaf nu met je abonnement gebruik kunt maken van het zomerzwemmen, zonder hiervoor extra te hoeven betalen.

Vervolg voor 2025
Voor het jaar 2025 bekijken we opnieuw of de inkomsten nog kostendekkend zijn. De uitkomsten daarvan nemen we mee bij de vaststelling van de tarieven voor 2025.

 


Hoe krijg ik toegang tot het zomerzwemmen?
Heb je op dit moment een geldig ‘Onbeperkt abonnement banen- en vrijzwemmen’ of ‘Onbeperkt aquasporten’?
Dan heb je vanaf nu t/m 30 augustus 2024 ook toegang tot de activiteit zomerzwemmen via de tag.
Heb je een oud jaar- of halfjaarabonnementen uit ’23 dan geldt dat de activiteit beschikbaar is tot de einddatum van het abonnement.

Heb je al een zomerabonnement aangeschaft?
Heb je een onbeperkt abonnement en in de afgelopen periode al een zomerabonnement met korting aangeschaft? Dan hebt kun je deze aan de kassa laten terugbetalen. Neem hiervoor je pinpas mee, de terugbetaling wordt via retourpinnen voltooid. Let op: de toegang tot het zomerzwemmen loopt na de terugbetaling gelijk met je abonnement. Verloopt je abonnement nog vóór 30 augustus 2024 dan heb je na de einddatum van het abonnement ook geen toegang meer tot zomerzwemmen.

  • dit geldt alleen voor klanten met een oud jaar/halfjaar abonnement uit 2023, onbeperkt abonnement banen- en vrijzwemmen of onbeperkt aquasporten.