Aanbod abonnementhouders en informatie badenkaarten

Achter de schermen is er veel werk verzet om het zwemmen volgens de nieuwe maatregelen weer mogelijk te maken. Om teleurstellingen vanwege de beperkte beschikbaarheid te voorkomen hebben we ervoor gekozen de abonnementen en badenkaarten de eerste tijd nog te bevriezen. We wilden eerst graag ervaren hoe de heropening in de praktijk zou verlopen. Rustig opstarten om vervolgens nieuwe stappen te nemen. Nu we bijna 2 weken open zijn kunnen we zeggen dat het heel goed verloopt. We kunnen daarom weer verder kijken.

BADENKAARTEN
De 25 badenkaarten zijn vanaf dinsdag 2 juni weer te gebruiken voor het banenzwemmen. Reserveer vooraf wel even je plaats via de website.
Het is vanaf 2 juni ook voor iedereen mogelijk om een nieuwe 25 badenkaart te kopen voor het reguliere tarief.

ABONNEMENTEN
Het openzetten van de abonnementen lijkt eenvoudiger dan het is. We hebben op dit moment nog steeds te maken met beperkte capaciteit en een aangepast rooster. De versoepeling van de maatregelen wordt door het kabinet nauwgezet gevolgd en een aantal mensen kiest ervoor voorlopig nog niet of minder vaak te komen zwemmen. We hebben daarom een tussenoplossing bedacht. Exclusief voor abonnementhouders hebben we nu een speciale badenkaart samengesteld die zowel flexibel als voordelig is.

AANBOD vanaf dinsdag 2 juni
(alleen voor bestaande abonnementhouders)
Er is een kaart voor banenzwemmen en een voor de aquasporten:

  • Met de kaart voor banenzwemmen kun je 25 x banenzwemmen voor € 50,-
  • Met de aquasport kaart kun je 15 x sporten voor € 57,50
  • De kaarten zijn 6 maanden geldig en vanaf dinsdag 2 juni aan te schaffen bij de receptie.
  • Neem je pas mee, we zetten de badenkaart hier na aanschaf bij.
  • Let op: je moet nog wel vooraf je plaats reserveren via de website.

We hopen dat er over enige tijd weer wat meer mogelijk is. Op dat moment zullen we de abonnementen gaan activeren en verlengen met de tijd dat ze niet gebruikt kunnen worden.