zwemfun

 

Splash Beatz bij De Warande

Splash Beatz is speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar*. Iedere vrijdagavond (met uitzondering van de vakanties) van 19:15 uur tot 20:45 uur.  Verschillende speelmaterialen in het water zorgen ervoor dat jij er met je vrienden en vriendinnen een topfeest van kunt maken!

Regelmatig zullen we de avond nog een extra invulling geven met aquasporten, workshops, spellen, thema’s en challenges. Deze kun je terugvinden bij de omschrijving in de agenda.

Wil je vooraf nog wat eten of na afloop nog even wat drinken? Grand Café De Warande is ook op vrijdagavond open. Trouwens ook perfect voor je ouders: zij kunnen daar gezellig een drankje doen terwijl jullie je heerlijk vermaken in het water.

Online ticket verplicht
Voor deze activiteit is het vanaf nu verplicht vooraf een ticket te kopen. Je krijgt dan bij de receptie een kaartje waarmee je direct naar binnen kunt. Koop je ticket via de agenda hiernaast. Let op: tickets worden via iDeal betaald en kunnen niet worden terugbetaald bij annulering.

 * zwemdiploma aangeraden. Indien de deelnemer geen zwemdiploma heeft, is 1-op-1 begeleiding verplicht.
* tijdens Splash Beatz is de bodem van het doelgroepenbad 67 cm diep, de bodem in het ondiepe deel van het 25m bad is 90 cm diep.

Kinderfeestje vieren bij De Warande

Wil je je kinderfeestje vieren tijdens Splash Beatz? Dat kan! Iedere vrijdagavond is dit mogelijk, met uitzondering van de vakanties. Er zijn diverse arrangementen mogelijk voor de kinderfeestjes, deze zijn terug te vinden door op onderstaande knop te drukken.

Zeemeerminzwemmen

Als een zeemeermin door het water bewegen? Op deze avond is het mogelijk een workshop zeemeerminzwemmen te volgen. Let op: het aantal plaatsen voor de workshop is beperkt. Je moet je voor deze activiteit inschrijven via de website. Vanaf 8 jaar, B diploma is verplicht voor deze activiteit. Neem even contact op voor evt. uitzonderingen

Christmas Party

It’s the most wonderful time of the year! Een lekker kerstsfeertje tijdens de Splash Beatz op deze vrijdagavond. Kom jij deze vrijdag naar het enige echte water kerstball? Doe mee met de allerleukste winter-kerstspelletjes. Bijvoorbeeld de rendierenrace, kerstballen gooien, glij over het ijs etc. Neem je kerstmuts mee!

Team Sport Night

Tijd voor een actieve avond! Vanavond staat volledig in het teken van verschillende teamsporten in het water. Denk aan watertrefbal, waterhandbal, waterhonkbal, watervoetbal etc. Iedere keer weer een verrassing!

Hollandse avond

Terug in de tijd met oud hollandse spellen: Waterbingo, splash woordrummicub, stoelendans enz.
En natuurlijk ook lekker los gaan op muziek van hollandse bodem!

Schatzoeken

Kom jij deze avond gezellig schatzoeken? Op 3 december is het schatzoeken helemaal in sinterklaas thema. Zoek de verborgen pepernoot en …

Water dance battle

Durf jij je op deze avond helemaal te laten gaan op je favoriete nummer? Of doe je liever samen met de andere kids een just dance battle in het water? Een ding is zeker.. vanavond wordt er volop gedanst!