NIEUWS

WINNAAR SPEELTOESTEL WARANDE

Tijdens het afgelopen zomerseizoen is JONG druk bezig geweest om de mening van kinderen in kaart te brengen met betrekking tot een nieuw speeltoestel.

Kinderen mochten aangeven waar het speeltoestel moet komen te staan en wat voor speeltoestel het moest worden. Uit alle suggesties zijn er drie opties gekozen waarop men een tijd heeft kunnen stemmen. Met trots presenteren we het gekozen speeltoestel in het volgende document:

>> Bekijk hier het winnende speeltoestel <<

Het speeltoestel in de zandbak worden geplaatst bij het ondiepe zwembad met de grote bloem. De bouw zal snel beginnen, zodat hij bij de opening van het buitenseizoen direct geopend kan worden. Houdt onze Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie over de opening!
__________

EUROPACUP: ORANJE TWEEDE IN DE POULE

In Oosterhout hebben de Nederlandse waterpolodames in een vermakelijk duel Rusland, de nummer drie van het afgelopen WK, op 7-7 gehouden. Er zat wellicht meer in, aangezien er liefst zestien keer een overtal-sitiatie gecreeerd werd. Nederland had pech in de afonding en was een aantal keer onzorgvuldig in de eindpassing. Een groot deel van de wedstrijd moest het in de achtervolging. Oranje heeft drie keer gelijk gestaan. Bij 0-0, 4-4 en de eindstand 7-7.

Door dit resultaat werd Nederland tweede in de poule. Alleen de nummers een plaatsten zich direct voor de halve finale van de Final Six. Voor het vervolg van de Europacup betekent dat er kruisfinales gespeeld moeten worden tegen de nummer drie van Groep B. Dat is Italië. Rusland kruist tegen Hongarije. Spanje en Griekenland werden groepswinnaar. De Final Six wordt gehouden van 23-25 maart.

Kijk hier voor de highlights alsmede de reactie van bondscoach Arno Havenga (vanaf 6:03) op deze wedstrijd en het toernooi.

Europacup Dames, voorrondes (*)

Zondag 4 februari - Oosterhout
Nederland – Rusland: 7-7
Periodestanden: 1-2, 0-1, 4-3, 2-1
Doelpuntenmakers Nederland: Sabrina van der Sloot 2, Brigitte Sleeking 2 (foto boven), Nomi Stomphorst, Marloes Nijhuis, Ilse Koolhaas.

Frankrijk - Kroatië: 15-5
Periodestanden: 4-2, 2-1, 4-2, 5-0

Eerdere uitslagen
Donderdag 1 februari - Oosterhout
Nederland - Frankrijk: 19-5
Periodestanden: 5-0, 3-2, 5-1, 6-2
Doelpuntenmakers Nederland: Simone van de Kraats 6, Rozanne Voorvelt 3, Sabrina van der Sloot 3, Iris Wolves 2, Nina ten Broek, Marloes Nijhuis, Vivian Sevenich, Lieke Klaassen, Brigitte Sleeking.

Rusland - Spanje: 7-8
Periodestanden: 0-2, 2-2, 3-2, 2-2.

Vrijdag 2 februari - Oosterhout
Nederland - Kroatië: 26-5
Periodestanden: 6-1, 7-0, 6-2, 7-2
Doelpuntenmakers Nederland: Iris Wolves 4, Marloes Nijhuis 4, Simone van de Kraats 3, Ilse Koolhaas 3, Brigitte Sleeking 3, Rozanne Voorvelt 2, Nina ten Broek 2, Vivian Sevenich 2, Lieke Klaassen 2, Sabrina van der Sloot.

Spanje - Frankrijk: 22-5
​Periodestanden 5-2, 6-2, 5-0, 6-1

Zaterdag 3 februari - Oosterhout
Nederland - Spanje: 8-8
Periodestanden: 2-0, 1-3, 1-3, 4-2.
Doelpuntenmakers Nederland: Simone van de Kraats, 4, Rozanne Voorvelt, Sabrina van der Sloot, Marloes Nijhuis, Ilse Koolhaas.

Spanje - Kroatië: 25-5
Periodestanden: 7-1, 6-1, 4-3, 8-0

Frankrijk - Rusland: 4-18
Periodestanden: 1-6, 1-3, 1-5, 1-4

Rusland - Kroatië: 24-5
Periodestanden: 6-1, 10-1, 4-2, 4-1

Groep A (Oosterhout, NED)
1. Spanje 4-10
2. NEDERLAND 4-8
3. Rusland 4-7
4. Frankrijk 4-3
5. Kroatië 4-0

Groep B (Volos, GRE)
1. Griekenland 4-10
2. Hongarije 4-9
3. Italië 4-7
4. Duitsland 4-3
5. Israel 4-0
__________

COMBI ACTIE: MASSAGE, ZWEMMEN EN EEN DRANKJE

Zwem baantjes op geheel eigen tempo, geniet vervolgens van een ontspanningsmassage en tot slot een heerlijk drankje bij brasserie de Warande. Voor slechts € 50,- (normaal € 70,-) geniet u van deze combi actie welke bestaat uit:

banenzwemmen
Er kan de hele dag worden gezwommen in het 25-meterbad of het sportbad van Recreatieoord de Warande. Zwem hier geheel op eigen tempo uw baantjes. Voor de fanatieke zwemmers hebben we 2 speciale doorzwembanen.

ontspanningsmassage
Een heerlijke ontspanningsmassage op afspraak met een totale duur van een uur. Dit uur wordt geheel verzorgd door fysiotherapie de Warande welke ook gevestigd is binnen het recreatieoord.

drankje naar keuze
Geniet tot slot van een heerlijk drankje naar keuze in brasserie de Warande.

Heeft u interesse? Vraag meer informatie of een afspraak bij Fysiotherapie de Warande via: info@fysiotherapie-warande.nl. Zij zullen alles voor u regelen zodat u heerlijk kunt genieten van een dagje in- en ontspanning!

__________

KRAAMCADEAU

Tip! Geef een 10-badenkaart babyzwemmen als kraamcadeau! De 10-badenkaart is een jaar geldig.
Tarief: € 40,00
__________

ACTIE: BEN JIJ BEVALLEN?

Speciaal voor al onze zwangere mama's (to be) die mee doen met de Aquafitness voor zwangeren les hebben we een hele leuke actie...

Ben je bevallen van je kleintje? Stuur ons een geboortekaartje en dan ontvang jij een GRATIS proefles om heerlijk samen te komen baby zwemmen.

Stap voor stap worden de kleintjes met oefeningen, liedjes en spelletjes vertrouwd gemaakt met het water. Bewegen in het water heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de motoriek en coördinatie van je kindje. Kinderen die vrij in het water bewegen, kunnen later meer ontspannen leren zwemmen.

(we adviseren om pas na de eerste inenting (6-9 weken) te komen spetteren in ons lekkere warme water)

24-02-2018

ROOSTER ZATERDAG

08:00 - 11:00 uur
ZWEMLES ABC
25m bad & doelgroepenbad

11:00 - 13:00 uur
BANENZWEMMEN
50m sportbad

13:30 - 15:30 uur
FAMILIE ZWEMMEN
25m bad & doelgroepenbad

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen.

HET WEER IN OOSTERHOUT

Weersverwachting
Oosterhout
Weeronline.nl - Meer weer in Oosterhoutweeronline.nl Altijd jouw weer