Horeca

Sinds de opening op 29 augustus 2015 is het voor de gasten heerlijk vertoeven in de brasserie. Even ontspannen met het inmiddels geroemde kopje koffie, de romige cappuccino of een prachtige latte macchiato.
Ook de geur die je bij binnenkomst tegemoet komt van verse gebakken appelflappen en gevulde koeken is reeds niet meer weg te denken.
Onze inmiddels grote groep vaste gasten sparen fanatiek de knipjes op de koffiekaart voor een gratis consumptie en de gratis ranja voor de kindjes wordt door allen gewaardeerd.
De boerentosti is al wijd en zijd bekend en hier komt men graag voor terug. Het “broodje van de maand” en de “weekschotel” zijn ook al bij vele gasten favoriet evenals de saté van kippendij om maar iets te noemen.

Kortom, de brasserie heeft in het afgelopen winterseizoen bewezen een ware aanvulling te zijn op het mooie nieuwe recreatieoord De Warande.

Het zomerseizoen komt er weer aan en zowel het terras bij de brasserie als de cafetaria bij het buitenbad zijn er klaar voor om u te verwelkomen en te voorzien van een hapje en een drankje en natuurlijk een heerlijk ijsje! Nieuw dit jaar is een verkooppunt voor ijs, snoep en drankjes direct bij de buitenbaden.

Bent u nog niet bij ons geweest? Ook zonder dat u komt zwemmen of een kaartje hoeft

te kopen, bent u van harte welkom. Kom genieten van al het lekkers wat wij u te bieden hebben. Tot binnenkort bij BRASSERIE DE WARANDE FOOD & DRINKS

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 22:30 uur
zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur *
zondag van 10:00 tot 16:00 uur *

* langer geopend bij wedstrijden en overige activiteiten

Contact:

Antoine & Monique van Beijnen
www.brasseriedewarande.nl

29-07-2017

zomerrooster Zaterdag

10:00 - 18:00 uur
RECREATIEFZWEMMEN ZOMER
50m sportbad

10:00/12:00 - 18:00 uur
Buitenpark open?
Check deze link!

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen.

HET WEER IN OOSTERHOUT

Weersverwachting
Oosterhout
Weeronline.nl - Meer weer in Oosterhoutweeronline.nl Altijd jouw weer