EVENEMENTEN

Maandelijks organiseert De Warande verschillende evenementen voor alle doelgroepen. Alle informatie over aankomende evenementen is hier te lezen.
_______

18 T/M 22 JUNI: OOSTERHOUTSE ZWEM4DAAGSE

Van maandag 18 juni tot en met vrijdag 22 juni 2018 organiseert Recreatieoord de Warande samen met O Z & P C de Warande en de KNZB weer de Oosterhoutse Zwem4daagse. De Warande zou het super vinden als jij dit jaar (weer) van de partij bent!

De hele week staat in het teken van de zwemafstanden: 250m, 500m of zelfs 1000m die elke dag tussen 16:00 en 19:00 uur kunnen worden afgelegd. Zorg ervoor dat je het gezelligste evenement van het jaar niet mist!

Inschrijven
Er kan op twee verschillende manieren worden deelgenomen aan de zwem4daagse, namelijk als groep of als individu. Alle individuele inschrijvingen zwemmen naar een mooie medaille terwijl een groep samen naar een mooie beker zwemt.

Inschrijven kan via: www.de-warande.zwem4daagse.nl, op het inschrijfformulier kun je aangeven of je als individu of als groep deelneemt.

Kosten
Inschrijven als individu: € 5,-
Inschrijven als groep/vereniging/bedrijf/gezin: € 20,- (geen maximum aantal leden)

Prijsuitreiking
Net als vorig jaar zal de medaille uitreiking plaatsvinden op de vrijdagavond 22 juni. Rond 19:00 uur kan iedereen zijn of haar welverdiende medaille ophalen en aansluitend (gratis) discozwemmen als afterparty.
______

9 JULI - FLOATFILM

De derde editie van FLOATFILM staat weer voor de deur! Een film kijken is leuk, maar ooit wel eens een film op een een luchtbed in het water gezien? Dit kan op vrijdagavond bij De Warande!

Luchtbed
Neem je eigen opblaasbed, dier, ananas of flamingo mee en geniet van de film! Ook zal de beweegbare bodem omhoog staan als je niet in het bezit bent van een opblaasbed/dier.

Filmavond
Welke film er gaat draaien houden we nog even geheim! We kunnen wel verklappen dat de film een Nederlandstalige animatiefilm is.. Na de film is er nog tijd om lekker vrij te spelen tijdens het discozwemmen!

Floatfilm is geschikt voor kinderen met en zonder zwemdiploma, we vragen bij kinderen zonder zwemdiploma wel een volwassen begeleider mee.

Kosten
Kaartjes zijn voor €5,- verkrijgbaar bij de receptie van De Warande.. Maar koop je alvast een ticket via onze webwinkel? Dan krijg je 50 cent korting per ticket!

Tijd
Aanvang floatfilm: 18:45 uur in het doelgroepenbad
Einde floatfilm: 20:45 uur

Kinderfeestje?
Wil jij een kinderfeestje vieren tijdens de Floatfilm? Dit kan! Online tickets (met korting) zijn onbeperkt verkrijgbaar. Een feestelijk menu voor de film is ook mogelijk in overleg met Brasserie de Warande. Bespreek de mogelijkheden met de brasserie via:

Tel: 0162 48 97 04
E-mail: info@brasseriedewarande.nl

28-05-2018

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan hieronder aan om de nieuwsbrief van De Warande te ontvangen.

HET WEER IN OOSTERHOUT

Weersverwachting
Oosterhout
Weeronline.nl - Meer weer in Oosterhoutweeronline.nl Altijd jouw weer